Baksida Hem

STOCKHOLM, aktuellt

Du finner oss på Storkyrkobrinken 10 i Gamla Stan i Stockholm, ett stenkast från Västerlånggatan...


VÄLKOMMEN!


KLANEN GENNERT 

 målningar 

foto

24 februari - 1mars

 öppet varje dag 12-18 
Christian Gennert

Första gången jag fick upp ögonen för fotografi var när jag gjorde min inledande FN-tjänst i Libanon, 1990. Det var då mitt intresse för fotografi väcktes på riktigt. Genom min utlandstjänstgöring fick jag möjlighet att köpa en ”riktig” foto-utrustning. Den finns vid min sida än idag, även om jag nu har införskaffat en digital motsvarighet.
År 2012 fick jag förmånen att gå Kulturamas fotolinje som varade under ett år. Därefter sökte jag till Högre Fotografisk Utbildning, HFU. Jag tecknar och målar också.

Johanna Gennert 

​Jag har fotograferat sedan jag fick min första kamera. Att få skapa och förmedla något med en djupare betydelse har alltid intresserat mig. Genom att fotografera och skriva och kunna förmedla något, som skapar känslor hos andra är otroligt intressant enligt mig. Jag tycker om att fotografera allt ifrån porträtt till bröllopsbilder och då gärna bilder som sticker ut från mängden.


Kerstin Gennert - Math
Jag målar i akvarell, akryl och olja. I mina målningar finns oftast motiv med natur, djur och ansikten. Jag har studerat konst hos andra konstnärer, bland andra Lena Linderholm, Thomas Holm och Lennart Carlheim Gyllensköld.

Jag har haft ett stort antal utställningar.  Jag drev eget galleri "Konstens väggar i Råcksta"  mellan åren 2013 - 2016.
Maria Gennert

Jag har på senare år börjat fotografera. Mina vänner säger att jag har en konstnärlig ådra. Jag har ingen konstnärlig utbildning och är alltså autodidakt.

Min största inspiration får jag från skärgården, där jag nu bor och verkar."

 

Peter Gennert

Jag har fotograferat sen slutet av sjuttiotalet. Motiven har varierat och gör det fortfarande. Allt ifrån rock- och musikfestivaler till porträtt och natur. Människor har alltid intresserat mig, liksom stilleben och detaljer i stadsmiljöer.

Många av mina bilder är från modeller som vill ha sina portfolios fyllda med bilder.

Mina bilder publiceras företrädesvis på nätet i olika sociala media men även på hemsidor. Jag gör även jobb till artister av olika slag, där de kan publicera dem på sina hemsidor m m.